SETTINGSPREJ

ALL

Är du osäker på vad ett settingsprej är? Det kan vara bra att kunna! Speciellt om du gillar att sminka dig (och det misstänker vi, eftersom du läser detta). Settingsprej är sminkvärldens motsvarighet till hårsprej, alltså en osynlig mist som fixerar din makeuplook.

product_laydown_lasting_fix_make_up_setting_spray_1_dmi_image_na_no-cta 1

FUNGERAR VERKLIGEN SETTINGSPREJ?

Ja, det funkar verkligen. Makeupartisterna älskar det - och vår Lasting Fix Setting Spray är en av favoriterna. Om du har lagt ner tid och möda på att skapa en look som du är nöjd med, kan det kännas viktigt att fullborda ditt verk med ett sprej som helt och hållet ser till så att eyeliner, ögonskugga, läppstift och foundation sitter där det ska och håller sig fint hela dagen - eller kvällen. Den är dessutom extra bra då den hjälper till att hålla din sminkning på plats när det är varmt eller regnar.

Lasting-fix-spray-step-by-step-static-R3 1

HUR ANVÄNDER JAG SETTINGSPREJ?

Det är superenkelt: När du är färdig med din makeuplook, inklusive puder och mascara, håll flaskan ca. 30 cm från ansiktet, stäng ögonen och spreja lätt över hela ansiktet. Om du inte vet om du ska välja settingsprej eller settingpuder så gör det inget. Du behöver inte använda båda settingprodukterna. Men vill du köra dubbelt, go for it! Spreja misten över pudret för en sammetslen och matt look.

ÖGON

Landing10
UPPTÄCK
ÖGON
UPPTÄCK

ANSIKTE

Landing11
UPPTÄCK
ANSIKTE
UPPTÄCK

LÄPPAR

Landing12
UPPTÄCK
LÄPPAR
UPPTÄCK

Bryn

bryn-landingPage (1)
Explore More
Bryn
Explore More
Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.