Få utseendet: Röda ombre-läppar

Det finns ingen bättre tid att måla läckert röda läppar än under semestern. Det gäller även om du inte brukar ha rött läppstift.


Det som är så fantastiskt med röda ombre-läppar är hur man uppdaterar en klassisk look genom att använda två olika nyanser av rött: en ljusare och en mörkare. Den optiska illusionen får läpparna att se extra fylliga och plutande ut, och den lilla touchen av rödbrunt tonar ner det dramatiska en aning, vilket innebär att man kan ha detta vid alla tillfällen.

  1. HUR MAN SKAPAR RÖDA LÄPPAR MED OMBRE-EFFEKT STEG 1: BÖRJA MED MÖRKRÖTT

    Markera läppkonturerna med ett djupt brunrött, flytande läppstift. Fyll även i med samma färg vid mungiporna men låt läpparnas mittparti vara helt utan färg.

    SUPERSTAY MATTE INK
  2. HUR MAN SKAPAR RÖDA LÄPPAR MED OMBRE-EFFEKT STEG 2: LÄGG PÅ ETT LAGER KLARRÖTT

    Använd ett rött läppstift i en klassisk körsbärsröd nyans för att fylla i mittenpartiet av läpparna och tänk på att inte måla över den mörkare röda färgen i ytterkanterna. Skugga sedan försiktigt ihop de två nyanserna så att det inte blir någon tydlig skarv mellan dem. Skapa denna look med vårt hållbara Superstay Matte Ink Liquid Lipstick för en läpplook som sitter kvar i upp till 16 timmar. Dina härligt röda ombre-läppar kommer att hålla sig perfekta hela natten - du behöver inte ens bättra på dem!

    SUPERSTAY MATTE INK