Så här får du långa ögonfransar med Maybelline

Falsies Surreal Extensions mascara från Maybelline skapar perfekt böjda och fylliga fransar som ramar in dina ögon och ger en illusion av långa, svepande lösögonfransar. Så om du är trött på att lägga onödig tid på att fippla med pyttesmå lösögonfransar är det läge att köpa en mascara för längd och volym och upptäcka hur effekten på dina fransar blir.

 

Är du redo för en surrealistisk fransförvandling? Då kör vi!
  1. BÖJ FRANSARNA

    Det första steget för att skapa lyfta, förlängda fransar med en volymgivande mascara är att använda en ögonfransböjare. Om du tittar på en uppsättning lösögonfransar kommer du att märka att en stor del av den dramatiska effekten kommer från den vackra böjningen. För att forma dina fransar på samma sätt, slut böjaren runt ögonfransarna och placera den så nära fransrötterna som möjligt. Tryck ihop tången och håll kvar i 5 sekunder. Upprepa detta genom att flytta ögonfransböjaren upp mot mitten och ut mot topparna.

  2. EN FIBERMASCARA SOM FÖRLÄNGER DINA FRANSAR!

    Ta fram det bästa ur dina ögonfransar med Maybelline New York Falsies Surreal Extensions Mascara Very Black! En fibermascara som förlänger dina fransar och enkelt låter dig bygga curl och 10x mer volym*. Vegansk formula** som ger 36 %*** mer längd. Med en spolborste applicerar du lätt den intensivt svarta formulan lager för lager. *Instrumentellt test.**Utan ingredienser av animaliskt ursprung. ***Instrumentellt test.Ta fram det bästa ur dina ögonfransar med Maybelline New York Falsies Surreal Extensions Mascara Very Black! En fibermascara som förlänger dina fransar och enkelt låter dig bygga curl och 10x mer volym*. Vegansk formula** som ger 36 %*** mer längd. Med en spolborste applicerar du lätt den intensivt svarta formulan lager för lager. *Instrumentellt test.**Utan ingredienser av animaliskt ursprung. ***Instrumentellt test.

    Maybelline The Falsies Lash Lift Waterproof Mascara