1. girl 1 (1)

  VÄLJ TÄCKNINGSGRAD

  Innan du väljer foundation måste du först bestämma vilken täckningsgrad du vill ha.  Om du vill ha en naturlig look, då man knappt kan ana att du bär foundation, ska du välja en lätt täckningsgrad. Om du vill ha en diskret täckning för att endast jämna ut hudtonen, ska du välja medium täckningsgrad. Vill du istället täcka märken på huden, orenheter eller ojämn pigmentering ska du leta efter hög täckningsgrad.

 2. girl 2 (1)

  VÄLJ FINISH

  Nu ska du välja vilken slags finish du vill ha.  En naturlig finish kommer att ge ett slutresultat som ligger nära din naturliga hudton.  Matt finish kommer att dölja blank eller glansig hud.  Strålande finish kommer tillföra en lätt lyster för en ”dewy” look.

 3. imgonline-com-ua-CompressToSize-7zQUgvS3bj4DaG5

  VÄLJ NYANS

  Det är inte alltid så lätt att hitta rätt nyans. Om du använder du dig av ett hjälpmedel för att hitta din rätta nyans blir det lättare att hitta en som passar dig perfekt. Maybellines Foundation Finder kan hjälpa dig att hitta din perfekta foundation inom några minuter. Allt du behöver göra är att svara på några frågor eller ladda upp ett foto på dig själv.

 4. girl 3 (1)

  FÖRBERED DIN HUD

  Nyckeln till en jämn applicering är att grunda med en rengjord och återfuktad hud.  Efter att du har smörjt in din hy med en ansiktskräm kan du använda en primer för att få din foundation att hålla både bättre och längre på huden.

 5. girl 4

  APPLICERA FOUNDATION

  Nästa steg är att applicera foundation.  Hur du väljer att applicera är helt upp till dig och vad som känns bäst. Du kan använda en borste, sponge (makeupsvamp) eller fingrarna.
  Börja med att applicera några droppar på panna, kinder eller haka (börja inte med för mycket produkt, då är risken att den kakar sig eller sätter sig i fina linjer). Sedan använder du din sponge, borste eller fingrar för att jämna ut formulan mot hårfäste och käkpartiet. Glöm inte att tona ut över käklinjen mot halsen så att det blir en fin och naturlig övergång.

 6. girl 2

  APPLICERA CONCEALER

  Använd till sist concealer, om du tycker att det behövs, för att fullända din look.  Använd till sist lite finishing powder om du vill (kanske under ögonen eller t-zonen) eller spreja med ett setting spray för att fixera din look så att den håller hela dagen.

Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.