ÖGONSKUGGSPALETTER

ALL

De senaste åren har ögonskuggspaletter ökat i popularitet. Från att bara ha varit enkla etuin med ögonskugga har paletterna utvecklats till att bli samlarobjekt som varje respektabel makeupjunkie älskar och bara måste ha. En ny palett blir lätt en vattendelare i rivaliserande synpunkter för makeupälskare. Nudes vs knallfärger! Matt vs skimrande! Klassisk vs trender! Vad är bäst???

VARFÖR ÖGONSKUGGSPALETTER?

En ögonskuggspalett erbjuder ett brett urval av färger, vanligtvis inom samma färggrupp eller komplementfärger.   På ena sidan av färgskalan brukar det vara ljusare nyanser (för att framhäva och ljusa upp), sedan något mitt emellan (vanligtvis som en basfärg mitt på ögonlocket), och därefter någon eller några mörkare nyanser (för att definiera och ge djup). Ibland innehåller paletterna en blandning av nyanser med olika slutresultat (finish), som matt eller skimrande. Ibland kan de innehålla extra intensiva färger för att ge lite extra piff. Varje palett är olik den andra så lita på din magkänsla när du väljer. Ta den som du tror att du kommer att använda mest.

Det finns som sagt olika slags paletter, men generellt är de vanligaste: 1) nude/neutrala med smickrande nyanser i beige, brun eller karamellfärgad 2) populära trendfärger och 3) smokey nyanser, framtagna för dig som vill skapa en rökig look med sotade ögon.
beauty_nudes_of_ny_5_dmi_image_na_no-cta

VILKEN TYP AV ÖGONSKUGGSPALETT ÄR BRA FÖR NYBÖRJARE?

För dig som precis har börjat bygga upp din egen sminkgarderob är en nude ögonskuggspalett ett måste.  Några behändiga nyanser som passar till det mesta är värt sin vikt i guld. Du kan börja småskaligt med exempelvis en City Mini ögonskuggspalett som innehåller 5 allround-nyanser, eller satsa stort med vår ikoniska Nudes of New York-palett som innehåller 16 olika färger. Båda har perfekt utvalda nyanser som passar till det mest och de flesta.
MNY_Nudes-of-NY_Large-Feature_texture_1x1

HUR SKÖTER JAG MIN ÖGONSKUGGSPALETT?

Om du experimenterar med dina ögonskuggor i olika nyanser är det bäst att använda olika borstar. Då håller sig färgerna bäst. Använd t ex inte en borste först i en mörk nyans, och därefter en ljus.  Torka av borsten mellan varje nyans på papper eller handduk. Blås bort löst puder från paletten och håll den ren med en tops eller bomullspad.

ÖGON

Landing10
UPPTÄCK
ÖGON
UPPTÄCK

ANSIKTE

Landing11
UPPTÄCK
ANSIKTE
UPPTÄCK

LÄPPAR

Landing12
UPPTÄCK
LÄPPAR
UPPTÄCK

Bryn

bryn-landingPage (1)
Explore More
Bryn
Explore More
Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.