1. girl 1 (2)

  VÄLJ DIN EYELINER: FLYTANDE EYELINER MED PENSELSPETS

  Flytande eyeliner med penselspets ser ut som en vanlig pensel som man målar med då den har flexibla, mjuka borsthår. Det tar lite tid att vänja sig vid flexibiliteten, men det erbjuder dig den precision och noggrannhet som behövs för att skapa allt från knivskarpa linjer till djärvare, grafiska uttryck.

 2. macro 1

  VÄLJ DIN EYELINER: FLYTANDE EYELINER MED FILTSPETS

  Eyeliner med filtspets har en styvare karaktär än en penselspets och passar därför bra när du ska skapa tjockare linjer för en djärvare look.

 3. macro 2

  FÖRBREDELSER

  Om du ska använda ögonskugga, lägg då den innan du applicerar eyeliner. Det kommer att hjälpa till att hålla eyelinern på plats och motverka att ögonskuggan täcker linjerna.

 4. macro 3

  MÅLA PRICKAR PÅ MITTEN AV ÖGONLOCKET

  Denna teknik gör det lättare att förena prickarna till en linje, och är mycket lättare än att försöka dra en enda perfekt linje.  Börja med att använda en flytande eyeliner för att måla en prick på mitten av ögonlocket alldeles intill franskanten. Pricken ska vara lika tjock som du vill ha eyeliner-linjen.

 5. macro 4

  MÅLA PRICKAR I ÖGONVRÅN

  Måla sedan en liten prick i den inre ögonvrån där du vill att linjen ska börja, och sedan en till prick i den yttre ögonvrån där du vill att den ska ta slut. Följande sätter du en liten prick där du vill att vingens spets ska vara, vinklad uppåt från den yttre franskanten.

 6. macro 5

  FÖRENA PRICKARNA

  Nu är du redo att förena prickarna till en linje.  Dra en linje mellan prickarna och fyll i där, och om, det behövs. Använd en tops med lite sminkborttagning för att korrigera eventuella fel och för att hjälpa dig skapa en skarp linje.  Det gör inget om det blir lite fel. Nästan alla makeupartister använder sig av detta knep för att skapa helt enhetliga linjer.

Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.