LIP GLOSS FUN FACTS

ALL

Det sägs att läppstiftet uppfanns av hjälteliknande ”glamazoner” för tusentals år sedan för att ge lite färg på läpparna, samtidigt som de slogs och skapade civilisationer. Men visste du att läppglanset, som vi känner till det, inte uppfanns förrän på 1930-talet? Max Factor, en av makeuphistoriens stora genier, skapade en produkt för läpparna som gav en blank och glansfull yta för att framhäva en kvinnas läppform oavsett färg och storlek.

Idag är läppglans en av de bäst säljande kategorierna inom makeup, med oändligt många variationer på marknaden. Färgad, plumpande, hållbar, smak, glittrig... Listan är lång. Generellt kan man säga att ju tjockare och mer glansfull läppglansen är, desto klibbigare. Lenare, mer cerat-liknande formulas, ger en mer naturlig glans men de försvinner också lättare från läpparna. Färgade läppglans ger en hint av färg utan intensiteten av ett läppstift.

De senaste läppglansen är ofta berikade med hudvårdsliknande egenskaper för att återfukta och vårda läpparna. Formulan i vårt nya Lifter Gloss är innehåller hyaluronsyra som hjälper till med att göra läpparna synligt lenare samt framhäva läppkonturen så att läpparna ger ett större och fylligare intryck.

OM LÄPPGLANS

Folk älskar allt som tindrar och läppglans tillför det där lilla extra: textur och glans. Med läppstift kan det gå fel på en rad olika sätt - Oklädsamma nyanser, torr konsistens, läppstift som blöder eller bleknar... Läppglans däremot, där är det svårt att göra fel eftersom det är så enkelt att använda.

NÄR SKA JAG ANVÄNDA LÄPPGLANS?

Detta är en produkt som kan användas 24/7.  Använd det när du känner för det. Du kan även använda läppglans ovanpå ditt favoritläppstift, lip laquer eller läppenna för att tillföra extra glans och fukt.

VAD ÄR SKILLNADEN MELLAN LÄPPGLANS OCH FLYTANDE LÄPPSTIFT?

Skillnaden mellan dessa två produkter kan vara förvirrande, men så här ligger det till: Läppglans skiljer sig från flytande läppstift även om förpackningarna ofta är lika varandra. Flytande läppstift är pigment i krämformula som appliceras på läpparna med en applikator för att fylla i läppfärgen. Läppglans är en extra blank topcoat i en transparent eller färgad  formula som du kan använda som den är eller ovanpå ett läppstift.

ÖGON

Landing10
UPPTÄCK
ÖGON
UPPTÄCK

ANSIKTE

Landing11
UPPTÄCK
ANSIKTE
UPPTÄCK

LÄPPAR

Landing12
UPPTÄCK
LÄPPAR
UPPTÄCK

Bryn

bryn-landingPage (1)
Explore More
Bryn
Explore More
Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.