Förläng känslan av de ändlösa sommarnätterna

Håll sommaren lysande med denna ultimata lysande duon från Maybelline New York. NYA Sunkisser Blush och Superstay Skin Tint Foundation ger dig långvarigt lyster med solkyssta kinder som strålar av värme. Vår Glow Duo är sommar på flaska. 

Nya Sunkisser Blush. För ett naturligt solkysst lyster.

En flytande rouge som är lätt att applicera. Passar perfekt till olika hudtoner, är enkel att tona ut och ger din hud en fräsch och återfuktad känsla. Håller i upp till 20 timmar*. 6 nyanser, berikad med E-vitamin och en formula som smälter in i huden. * Självutvärdering, 150 personer

Läs mer

Superstay Skin Tint Foundation. Grunden för en lysande sommar.

En perfekt, mjuk foundation som ger ett glödande och naturligt resultat. Formulan är berikad med vitamin C och lämnar huden återfuktad efter applicering. Produkten är testad under deramtologisk kontroll och är lämpad för alla hudtyper.

Läs mer

Makeup för nybörjare.
Guiden som ger dig ett lysande resultat.

Smink handlar så mycket om personlighet. Absolut spelar saker som ögonform, ögonfärg och benstruktur roll men framför allt ska smink kännas roligt. Det du går i gång på, det ska du göra. Men det finns lite tips och tricks för dig som vill skapa en makeup som ger ett mer hälsosamt utseende och känsla - ett lyster. Här följer ett par lysande tips.

 1. Lysande tips 1. Förbered huden

  Det är viktigt att förbereda huden ordentligt innan man applicerar sitt smink för att få ut maximal effekt. Det sker genom att rengöra den samt gärna göra en varsam exfolaliering av huden- det vill säga ta bort döda hudceller för att få fram nya och fräscha sådana. För att rengöra huden ordentligt rekommenderas en bra ansiktstvätt. Avsluta rengöringsrutinen med en återfuktande kräm.

 2. Lysande tips 2. Applicering

  Börja med att applicera Superstay Skin Tint Foundation som en bas på huden. För att värma upp formulan är det bra att addera några droppar av produkten på baksidan av handen. Detta hjälper krämen att lättare smälta in i huden. Formulan ljusar upp och ger en naturlig täckning på huden.

 3. 3. Lysande tips 3: Addera värme och lyster

  Nästa steg blir att applicera Sunkisser för extra värme och lyster. Applicera små prickar av produkten på huden och massera in det för att få extra lyster. Vill man skapa en solnedgångsinspirerad-look kan man använda flera nyanser av produkten för att få ett rodnande utseende.

 4. Lysande tips 4. Sök efter smink som älskar din hud

  Det är enkelt. Din hud lyser när den är väl omhändertagen. En av de viktigaste delarna för att ta hand om din hud är att tillföra fukt. Detta gäller för alla hud-typer. Från torr, normal samt fet hud och för hud med tendens för akne. Det är också här hudälskande sminkprodukter kommer in. Tillsammans med fuktighetskrämer som återfuktar din hud.

  Utöver det, låt din stil och smak avgöra vilka färgval och kombinationer som passar just dig.

Transkriptionen för den här videon är inte tillgänglig. Om du behöver mer information om innehållet kan du kontakta oss via [market contact information]