MAY_240319_MAYBELLINE_ZARA_LARSSON_S03_264_1400x540px (1)

Zara Larsson är det nya ansiktet i Norden 2024 för Maybelline New York

Stockholm, 7 april 2024: Maybelline New York, det ikoniska makeupmärket som har hyllats för sin uppfinningsrikedom och inklusivitet, är stolta över att kunna presentera ett samarbete med det svenska popfenomenet Zara Larsson, som har blivit utnämnd till märkets nordiska ansikte år 2024.
MAY_240319_MAYBELLINE_ZARA_LARSSON_S01_164_1400x540px (1)
Zara Larssons stjärnkvalitet, utstrålning och starka självförtroende tillsammans med hennes passion för att uttrycka sig är helt i linje med Maybellines önskan om att hylla individualitet och mod. Zara Larsson har trollbundit publik över hela världen med sina minnesvärda, innerliga konserter och sin äkthet, vilket gör att hon passar perfekt som Maybellines talesperson.
240319_MAYBELLINE_ZARA_LARSSON_S02_178
”Zara är utan tvivel en av de största och mest inflytelserika popikonerna i vår tid. Hon förkroppsligar både femininitet och en vågad attityd, vilket gör att hon passar perfekt tillsammans med Maybelline New York, som ju verkligen står för att man ska få uttrycka sina modiga sidor och sitt självförtroende med makeup. Hon är en inspiration för sin generation och vi är otroligt stolta över att hon nu är en del av Maybelline-familjen”, säger Ioanna Christopoulou, General Manager hos L’Oréal Nordics CPD. 
MAY_240319_MAYBELLINE_ZARA_LARSSON_S03_361_375x562px
För Zara Larsson känns samarbetet med Maybelline helt naturligt. Under det kommande året ska hon medverka i utvalda Maybellinekampanjer. ”Makeup och musik har alltid hängt ihop – båda är sätt att uttrycka sig”, säger hon. ”Jag hoppas att det [samarbetet] tar fram det bästa i folk”. Och hennes favoritprodukt hos Maybelline? ”Jag älskar den nya Build-A-Brow och Instant Eraser-concealern. Min första mascara var den klassiska rosa och gröna Great Lash, och den håller fortfarande!”.
Smink har varit en del av Zara Larssons liv sedan hon var liten. ”Det känns som att jag långsamt introducerades för det [smink] genom att uppträda på scen”, minns hon. ”I skolan brukade vi ha dansföreställningar med teatersmink. Ett tjockt lager foundation i hela ansiktet, massor av volym på ögonbryn och fransar, och så rött läppstift såklart. Jag var nog elva-tolv år”. Idag använder hon smink för att öka sin kreativitet och sitt självförtroende, speciellt nu när hon just påbörjat den europeiska touren för sitt senaste, efterlängtade album Venus som kom ut tidigare i år. ”På scen är det helt nödvändigt! Det spelar ingen roll hur markerade dina drag är eller hur tjocka dina ögonbryn är, det syns inte på scen. Dessutom är det kul att lägga till olika färger och glitter som fångar ljuset”, säger Zara Larsson. ”Till vardags gillar jag att känna mig som en fräsch version av mig själv, att få folk att tro att jag fått en god natts sömn”.
MAY_240319_MAYBELLINE_ZARA_LARSSON_S03_361_1400x540px (1)
Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.