1. texture

  VÄLJ NYANS PÅ DIN CONCEALER

  Börja med att fundera på vad du ska använda din concealer till. För mörka ringar under ögonen ska du välja en nyans som är ljusare än din hudton för att ljusa upp området. Om du vill täcka ett specifikt område eller dölja rodnad ska du istället använda en nyans som ligger nära din naturliga hudton och som kan tonas ut för ett ”osynligt” resultat.

 2. girl 1

  FÖRBREDELSER

  Börja med att applicera foundation innan concealer när du ska lägga din makeup. På så sätt kan du använda en mindre mängd concealer, vilket ger ett mer naturligt resultat och säkerställer att produkten lägger sig i fina linjer.

 3. girl 2

  APPLICERING

  Applicera lite concealer i en uppochnervänd trekant, så att spetsen pekar nedåt mot kinden. Ta inte för mycket produkt, risken är att det sätter sig i fina linjer. Tona ut genom att dutta med ringfingret, en concealerborste eller en fuktig makeupsponge.

 4. girl 3

  FIXERA

  Fixera appliceringen med lite transparent puder, och än en gång, använd inte för mycket puder så att det sätter sig i fina linjer.

 5. macro

  RODNAD

  För att dölja rodnad kan du dutta formulan i små prickar på berörda områden (ofta runt näsan). Tona ut genom att dutta med ringfingret, en concealerborste eller en fuktig makeupsponge.

 6. boy

  KORRIGERA ORENHETER

  För att dölja ojämnheter och fläckar, ska du börja med att applicera en mycket liten mängd concealer på ojämnheter och eventuell rodnad runtomkring. Försök att använda så lite produkt som möjligt, annars kan risken bli att ojämnheter framhävs istället för att döljas. Tona ut försiktigt genom att lätt dutta concealern på området med fingret eller en makeupborste.

Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.