Lifter Gloss och Lifter Plump:
Allt du behöver veta om
Maybellines läppglans

LIFTERGLOSS LIFTERPLUMP 650 650 V2


När det handlar om kosmetika kan det vara en fördel om du förstår hur ingredienserna i produkterna du använder faktiskt fungerar. Med det i åtanke vill vi berätta mer om två av Maybellines läppglans – Lifter Gloss och nyheten Lifter Plump. Två läppprodukter som utformats för att skapa en fyllig och glansig läpplook.

INREDIENSER

Lifter Gloss: Med en innovativ blandning med hyaluronsyra ger Maybelline Lifter Gloss återfuktade läppar som ser fylligare ut. När den här aktiva ingrediensen används i läppglans blir formulan bekväm att ha på sig, den är närande och gör att produkten glider på lätt och jämnt

Lifter Plump: Vad är det i plumpande läppglans? Denna lip plumper med chiliextrakt har utformats med Lifter Plump-teknik som kombinerar chilipepparextrakt med 5 % Maxi-Lip, och den fungerar genom att öka blodcirkulationen i läpparna och främja kollagensyntesen, så att läpparna blir fylligare och får ett naturligt pigment som håller längre. 

FINISH

Lifter Gloss: Applicera på läpparna för en glossig och fyllig läpplook. Formulan kladdar inte och läpparna ser fylligare och mer lyfta ut med mycket glans.
  
Lifter PlumpMed hjälp av ett chiliextrakt ger detta plumpande läppglans från Maybelline en intensiv hetta vid appliceringen, vilket gör läpparna synbart fylligare och reducerar linjer runt munnen. 

Maybellines plumpande och lyftande läppglans har även utformats med en XL wand, för enkel applicering i ett svep.

NYANSER

Båda Maybellines Lifter-läppglans finns i en rad olika glansiga och högpigmenterade färgvarianter. Lifter Gloss finns i ett omfattande sortiment med flera olika, moderna nyanser, medan Lifter Plump erbjuder ett mer selektivvt utbud med några utvalda nyanser. Oavsett om du föredrar en subtil, naturlig finish eller en djärv och iögonfallande läppfärg är detta breda utbud extremt inkluderande och innehåller något för alla smaker och hudtoner.