1, 2, 3 och du är GOOD TO GLOW!

Prova Instant Perfector 4-in-1 Glow för en härlig glowig bas. Highlighta med Instant Eraser och avsluta med din favorit nyans av Lifter Gloss, för återfuktade och glansiga läppar.

Instant Perfector 4 in1 Glow från Maybelline New York ger fördelarna från 4 produkter i ett enda steg. Den veganska* formulan fungerar som makeupbas, döljer, jämnar ut och ger lyster på en och samma gång - för omedelbar strålande hud med en lätt täckning. Instant Perfector 4in1 Glow från Maybelline New York har en praktisk svampapplikator som gör det enkelt att svepa produkten på och över huden.
*Utan ingredienser av animaliskt ursprung.

 

Instant Anti-Age Eraser Concealer från Maybelline New York är concealern du kan använda för att täcka, konturera och belysa. Denna multianvändbara concealer ger en strålande, naturlig finish och har en formula som känns lätt på huden och återfuktar i upp till 12 timmar*. Inbyggd svampapplikator som gör produkten enkel och behaglig att applicera. Finns i olika nyanser. Passar känslig hud och täpper inte till porerna. Vegansk formula**.
* Självbedömning, n=100
** Inga ingredienser av animaliskt ursprung 

 
Liftergloss från Maybelline New York ger dina läppar ett fylligare intryck. Formulan är berikad med hyaluronsyra för återfuktade läppar hela dagen som inte känns klibbiga. Finns i många fina nyanser för en perfekt, komplett look.


Ta ditt kit och gör dig redo för GLOWTIME

Prova den enkla 3-stegs rutinen och du är GOOD TO GLOW på nolltid

Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.