SETTINGPUDER

ALL

Settingpuder, eller fixeringspuder, har samma funktion som ett hårspray: du använder det som sista finish och fixerar din färdiga look. Settingpuder är ett osynligt steg i din makeup-rutin som bokstavligen fixerar ansiktsmakeupen så att den håller dig som den ska. Att ”fixera” betyder alltså att inget ska smeta ut eller förlora intensitet så länge som möjligt.

product_laydown_lasting_fix_loose_setting_powder_2_dmi_image_na_no-cta

HUR FUNGERAR SETTINGPUDER?

En tumregel inom makeup är att när du använder ett lager våt produkt med ett lager torr produkt så ’smälter de ihop’ vilket gör att din makeup varar längre. Traditionell, flytande foundation och concealer är ”våta” produkter, medan settingpuder räknas som ”torrt”. Det är en väldigt bra grej att kunna applicera ett lager torr produkt över en våt utan att behöva oroa dig för att det kakar sig eller ser översminkat ut.

HUR ANVÄNDER JAG SETTINGPUDER?

Du ska använda settingpudret överallt där du vill att din makeup ska sitta längre och se felfri ut. Tidigare var det vanligt att använda pudret över hela ansiktet, men nu när trenden är en mer fräsch och dewy hud används pudret på mer strategiska ställen. Lite på näsan eller hakan eller varsomhelst där din hud har en tendens att bli blank eller oljig och där du behöver täckning som räcker längre. 
Lasting-fix-powder-step-by-step-static-R3

HUR APPLICERAR JAG SETTINGPUDER?

Settingpuder är en av de få skönhetsprodukter som du inte kan applicera med fingrarna.  Du behöver helt klart en makeupborste för att ge bäst möjliga täckning. Använd en stor och fyllig, mjuk borste så att du bäst sprider produkten när du applicerar.  Svep med borsten över alla ansiktskonturer (under ögonen, vid näsvingarna, längs käklinjen etc.)

VILKET SETTINGPUDER ÄR BÄST?

Vårt Lasting Fix Loose Setting Powder är ett genomskinligt puder som du använder ovanpå flytande makeup, som foundation eller concealer, för att hålla det på plats samtidigt som den minimerar blank hud och olja. Och oroa dig inte, det kommer varken tillföra eller ta bort färg från hud eller makeup - pudret är bokstavligt talat osynligt. Vår Fit Me Matte + Poreless Powder kan även användas för att fixera makeup men med en antydan av färg och det är även lite täckande. 

ÖGON

Landing10
UPPTÄCK
ÖGON
UPPTÄCK

ANSIKTE

Landing11
UPPTÄCK
ANSIKTE
UPPTÄCK

LÄPPAR

Landing12
UPPTÄCK
LÄPPAR
UPPTÄCK

Bryn

bryn-landingPage (1)
Explore More
Bryn
Explore More
Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.