SÅ STYLAR DU DINA ÖGONBRYN

ALL

Experterna säger att ögonbryn har två viktiga funktioner: att förhindra svett i ögonen och som ett hjälpmedel för våra känseluttryck. Men vi skulle vilja lägga till en sak till - De kan hjälpa oss att känna oss snygga! Det är helt otroligt vilken stor betydelse ögonbrynen har. Glesa, tunna, oregerliga eller buskiga ögonbryn kan ge en känsla av att ansiktets symmetri känns off.

Här kommer våra bästa tips (8 stycken!) för att få välformade bryn genom styling - och då snackar vi ingen plockning eller ansning... Vi snackar ögonbrynmakeup.

emily_beauty_mny_maky_browextensions_launch_1440x1440

SÅ STYLAR DU ÖGONBRYNEN TIPS NUMMER 1: BÖRJA ENKELT

Om du är nybörjare så är det enklast om du håller dig till lättanvända produkter. En färgad bryngel eller mascara, som du lätt borstar på, ger färg och tämjer i ett par drag, är en bra start.
Tip 1

SÅ STYLAR DU ÖGONBRYNEN TIPS NUMMER 2: BÖRJA INTE VID BRYNETS INRE HÖRN

Konstigt, eller hur? Det känns som det mest logiska stället att påbörja stylingen, men det blir då lätt så att du applicerar för mycket produkt innerst.  Börja istället på brynets mitt eller längst ut för att få ett jämnt slutresultat.

SÅ STYLAR DU ÖGONBRYNEN TIPS NUMMER 3: LÄTT PÅ HANDEN

Oavsett vilken metod som du använder: kom ihåg att applicera produkt i små och lätta, hårliknande drag. Förmodligen har du sett makeupartister som fyller i perfekta ögonbryn med några enkla drag - med dom är proffs! För oss dödliga är det säkrare att fylla i små, korta streck.
Tip 3

SÅ STYLAR DU ÖGONBRYNEN TIPS NUMMER 4: FYLL I TUNNA, GLESA PARTIER

Idag finns det så många möjligheter att styla bryn som ser naturliga ut.  Ett eller två drag med vår nya Brow Extensions Fiber Pomade-penna ger omedelbart fylligare bryn som ser naturliga ut tack vare de hårliknande fibrerna som sluter sig runt brynhåren och ger en tjockare, fylligare effekt.
Tip 4

SÅ STYLAR DU ÖGONBRYNEN TIPS NUMMER 5: TONA UT SKARPA LINJER

Ett perfekt format bryn ser fantastiskt ut i print, men i det verkliga livet kan det lätt bli lite mycket. Tona ut alla tydliga kanter och linjer från brynpennan och använd gärna en spolformad borste för att göra kanterna mindre tydliga.
Tip 5

SÅ STYLAR DU ÖGONBRYNEN TIPS NUMMER 6: GLÖM INTE SVANSEN

Brynsvansen (den yttersta, smalaste delen av brynet) glöms lätt bort till fördel för mitten- och innerparti. Det kan ge ett osymmetriskt intryck, vilket kanske inte känns så fint.

SÅ STYLAR DU ÖGONBRYNEN TIPS NUMMER 7: BÖRJA ENKELT

Och fyll på med produkter allteftersom.  När du har kommit halvvägs, ta ett steg tillbaka och betrakta dig själv i spegeln. Hur ser det ut? Har du glömt någon yta? Ser det glesare ut på vänster sida? Checka av några olika punkter på brynen för ett balanserat resultat!
Tip 7

SÅ STYLAR DU ÖGONBRYNEN TIPS NUMMER 8: FRAMHÄV DIN EGEN FORM, SKAPA INTE NÅGOT HELT NYTT

Följ dina egna bryns naturliga form snarare än att försöka skapa någon annans bryn.
MBL_VTO_Find_My_Shade_Driver_1080x1080_v1__phonelower (1)
Har du inspirerats av våra tips, men behöver fortfarande hjälp med att hitta din perfekta brynform? Testa vårt virtuella verktyg - Brow Play Studio för att få skräddarsydda tips!

HOTTEST PRODUCTS

Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.