ALL

VAD ÄR SKILLNADEN MELLAN ROUGE & BRONZER?

Den fina effekten av vad lite varm lyster på kinderna kan ge är ögonblicklig och helt unik. Seriöst. Du kan återskapa det med hjälp av en rouge eller bronzer i puder- eller gelform. När du hittar den rätta formulan och nyansen för dig är det bara att gratulera. Rouge och bronzer, eller solpuder som det även kallas, tillför ansiktet både karaktär och en varm lyster. Men de två är helt olika slags produkter.

Rouge är rosa, korall- eller persikefärgad och ska efterlikna den naturligt rosiga rodnaden på kinderna som du får efter en powerwalk eller yogapass (eller när bae ringer!). Bronzer är mer bronsfärgad och ger en solkysst effekt på huden som efter en dag på stranden.
FIT ME BLUSH_0186 (1)

KAN MAN ANVÄNDA ROUGE & BRONZER TILLSAMMANS?

Det finns inga rätt eller fel för när och hur de ska användas. Rouge räknas som en produkt som kan användas varje dag som del i din vardagsmakeup. Bronzer är mer säsongsbetonat och kan användas för att värma upp vinterbleka hudtoner eller för att framhäva sommarlystern. Produkterna kan användas var för sig eller tillsammans. Det är helt upp till dig!

product-laydown-face-studio-city-bronzer-EU-1 (1)

HUR APPLICERAR MAN ROUGE?

När du ska använda rouge i puderform, som Fit Me Blush, ska du alltid applicera pudret på äppelkinderna, du vet, där vuxna gillade att nypa dig som barn... Det är där blodet stiger naturligt när du tränar eller blir exalterad. Vissa gillar även att applicera rougen uppåt längs kindbenen för att ge extra dimension.
MBLTrendsTipsBlushBronzer Difference10880x1080v1

HUR APPLICERAR MAN BRONZER?

Applicera bronzer på de områden i ansiktet där solens strålar naturligt träffar ansiktet - kinder, näsa, panna, käkparti och hals. Det är lättast att använda bronzer/solpuder i en lätt puderformula, som City Bronzer, då den kan användas i hela ansiktet. Använd en stor och mjuk puderborste för ett naturligt och jämnt resultat.

ÖGON

Landing10
UPPTÄCK
ÖGON
UPPTÄCK

Bryn

bryn-landingPage (1)
Explore More
Bryn
Explore More

ANSIKTE

Landing11
UPPTÄCK
ANSIKTE
UPPTÄCK

LÄPPAR

Landing12
UPPTÄCK
LÄPPAR
UPPTÄCK
Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.