CONTACT & FAQ

Hej,  Jag är skönhetsrådgivare för Maybelline och jag finns här för att svara på alla frågor du har om våra produkter och tjänster. Välj från listan med frågor nedan eller skicka in din egen fråga.
Maybellines produkter finns tillgängliga hos återförsäljare på massmarknaden, apotek och stormarknader i hela landet. Vi tillhandahåller ingen direktförsäljning av våra produkter.  
För att hitta en viss produkt, vänligen gå tillbaka till vår webbplats och klicka på den produkt som du är intresserad av. Hitta den nyans du vill köpa och välj den.
Där kommer du att få möjlighet att välja "KÖP" och routas vidare till någon av våra e-handlare. Letar du efter en specifik nyans?  Vissa nyanser finns bara i begränsade upplagor och säljs endast i butiker under en kort tid. Begränsade upplagor visas på särskilda displayer och finns inte tillgängliga i standardsortimentet. När dessa nyanser är slutsålda finns det tyvärr inget sätt att köpa dem.

Tyvärr kan vi inte erbjuda kuponger eller varuprover just nu.

Vi erbjuder kuponger och kampanjer i lokala tidningar, söndagstillägget, tidskrifter och butiker. Du kan också hitta specialerbjudanden och kuponger på vår webbplats under avsnittet "Nyheter" genom att klicka här.  För att hitta rätt Maybelline-produkt och nyans för dig, besök Makeup Beauty Studio på vår webbplats genom att klicka här.

Vi beklagar att din Maybelline New York-produkt har utgått. Tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda dig att köpa en produkt som har utgått ur sortimentet. Vi hoppas att du hittar en annan Maybelline New York-produkt som du gillar lika mycket.

Alla ingredienser som vi använder i en produkt listas på förpackningen eller själva produktens etikett.  För produkter som är för små för att rymma en etikett finns en separat ingredienslista tillgänglig på displayenheten i butiken.

Informationen nedan kanske kan vara till hjälp? För svar, gå tillbaka till denna sidan efter att du har klickat på ditt val.
Tack för ditt intresse för Maybelline, ett varumärke från L'Oréal USA, Inc.

L'Oréal testar inte några av sina produkter eller några av dess ingredienser på djur någonstans i världen. L'Oréal delegerar heller inte denna uppgift till andra. Undantag kan endast göras om tillsynsmyndigheter kräver det för säkerhets- eller regleringsändamål.

För fullständig information om detta ämne, klicka här

Vi kan nås på:  
SE: +46 08 5989 6930

Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.