HITTA DIN PERFEKTA BRYNSMINK

Tattoo Brow Waterproof Gel

Denna semi-permanenta bryngel ger de djärvaste resultaten i Tattoo Brow-familjen. Och med denna vattenfasta och hållbara produkt håller de i upp till 2 dagar.

Tutorial

Tattoo Brow Waterproof Gel

Semi-permanent bryngel för effektfulla ögonbryn i upp till 2 dagar.

Tattoo Brow Pomade

Du kan själv skapa din egen brynlook, från naturlig till dramatisk, med denna brynpomad som gör det enkelt att bygga upp looken. Få välformade ögonbryn som håller.
SE

Tutorial

Tattoo Brow Pomade pot

Brow Pomade Pot för att designa välformade bryn som håller länge. Vattenfast formula med upp till 24 timmars hållbarhet.

Tattoo Brow Micro-Pen Tint

Skapa ögonbryn som ser naturligt precisa ut i upp till 24 timmar. Forma ögonbrynen och fyll i tunnare delar av brynet med den nya mikrotunna ögonbrynspennan.

Tutorial

ÖGONBRYN SOM HÅLLER I UPP TIL 24 TIMMAR!

Maybelline IT-girl Charlotte Caroline visar dig det senaste inom ögonbrynstoning med vår nya Tattoo Brow micro-pen tint. Skapa ögonbryn som ser naturligt precisa ut i upp till 24 timmar.

Tattoo Brow Peel-off Tint

Ger dig definierade och effektfulla ögonbryn som sitter i upp till 3 dagar.

Tutorial

Tattoo Brow Peel-Off Tint

Maybelline IT-girl Madelene Billmann visar dig det senaste inom ögonbrynstoning med vår nya Tattoo Brow Peel-off Tint. Lär dig hur man får ögonbryn som håller i upp till 3 dagar.

HOTTEST PRODUCTS

Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.