SÅ FÅR DU GLASHUDSLOOKEN

ALL

90-talet var matt, 2000-talet krämigt och från 2010 och framåt var det en salig blandning. Vad är då början på 2020-talet? Glashudslooken såklart!

product_laydown_glass_skin_make_up_setting_spray_5_dmi_image_na_no-cta

VAD ÄR GLASHUD?

Glashud är en trend som innebär exceptionellt jämn, strålande, dewy hud som ser totalt felfri och perfekt ut - som glas. Den framstår så fyllig, fuktad, len och smidig att den bokstavligen strålar i lyster.
Namnet och skönhetstrenden startade, som så många andra, med K-Beauty och fick internationell spridning då kändisar och influensers visade upp glashudslooken på sina sociala medier.
MNY20_Glass-Skin-Spray_E-Comm_Before-After-Giza_1x1

HUR SKAPAR MAN GLASHUDSLOOKEN MED HJÄLP AV MAKEUP?

Ursprungligen var den glasliknande huden resultatet av en intensiv hudvårdsrutin i många steg för att skapa ett extremt jämnt och slätt resultat utan synliga porer.  Även om tanken att en grundlig och effektiv hudvårdsrutin är bäst så har vi inte alltid tid i att investera i en. 
Här kommer vår Glass Skin Spray in i bilden. Denna strålande mist hjälper dig att uppnå en slät och fuktad look som ser vacker och glansfull ut på några sekunder.  Samtidigt som den fixerar din look som ett settingsprej dubbelspelar den även och gör så att huden ser fin ut hela dagen med ett vackert, dewy skimmer.  Använd Glass Spray över hela ansiktet som sista steget i din makeuprutin eller använd som den är för att tillföra din look en glasliknande lyster. 
MNY20_Glass-Skin-Spray_E-Comm_ClaimsBenefits-Checklist_1x1

ANSIKTE

Landing11
UPPTÄCK
ANSIKTE
UPPTÄCK

ÖGON

Landing10
UPPTÄCK
ÖGON
UPPTÄCK

LÄPPAR

Landing12
UPPTÄCK
LÄPPAR
UPPTÄCK

Bryn

bryn-landingPage (1)
Explore More
Bryn
Explore More
Hoppsan, det ser ut som att du inte har loggat in! Vänligen logga in eller skapa ett nytt konto. Or skapa ett nytt konto.